onsdag 20 juli 2011

Grattis Norge, själv är jag ihopsydd

Jag har varit i Norge och fiskat lax och intresset för cykling är minst sagt på uppåtgående där. Inte så konstigt med tanke på vilka fina insatser de norska cyklisterna gör i Tour de France. Idag vinner en norrman igen en etapp, den fjärde i årets Tour och Edvald Boasson Hagen tar sin andra seger. Igår satt han och sov på cykeln när Hushovd tryckte till men idag var han mer beslutsam.


Cykling handlar inte bara om att cykla på platten eller uppför, man måste kunna cykla nedför också och det var flera som visade att de inte behärskar det idag. Fantastisk underhållning just nu på TV. Jag har missat det mesta av Årets Tour då laxfiske och segling har stått på agendan. Men nu är jag bänkad för fortsättningen och årets tour avgörs de närmaste dagarna. Härligt att se Contadors attacker och han blir hyperfarlig på de kommande två tuffa bergsetapperna och jag tror att han tar detta faktiskt.

För egen del är det ordinerad vila på grund av en klassisk segelolycka då jag träffades av bommen i huvudet och fick sy sex stygn. Ganska klantigt men sådant som händer när man koncentrerar sig på barnen och allt annat som händer på båten. Som tur är kan man ju kolla på cykel på TV istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar